Wednesday, February 11, 2009

apekah apekaahhh

smlm sbm aku blk, borak jap ngan abg razi... dia adelah menyuruh aku edit video persembahan mlm kristal dlu...

erk... aku tertelan air liur... muka ku trs menjadi kelat...

dia smbg lg... dia kata dak2 RRT dok ralit tgk video tu tiap2 ptg... dia srh edit part Dancing Queen je...

kali ni aku dah tak mmpu nk telan air liur... tercekik air liur sndri lg ade laa...

aku sumpah smpi la ni pn aku tak penah lg tgk video tu... cane la aku nak edit nih... leh tak aku nak out-source je task tu... hakhakhak...

haihh... (-_-")

2 comments:

Zeela LaLaLa said...

kenape nak edit? nak keluarkan muka abg razi dr video tu ke? haha.

whitelilies island said...

ahahaha...bengong la ko..

aku smpi arini tak tgk lg video tu..ahahaha..