Tuesday, May 5, 2009

main panjat2

pg td aku kuar umah panjat pagar.. dah cam pencurik dah rs.. seb baik ms kuar td hari dah terang.. kalo tak, mau kecoh 1 sek11 ade pencurik pg2 dah mencurik.. hahahaha...

dah la brg nk bwk byk gile td.. ngan handbag aku, ngan bekas air aku, ngan baked pasta 10 bekas sumenye ila nye order, n 2 bekas sandwich (aku nye n fakrul nye).. haihh.. seb baik ade abah.. dia yg tlg pass over brg2 tu sume.. dah la pnjt pagar siap pkai heels.. pkai bju opis sume.. abah gelak je tgk aku td.. haiihhh...

moralnya di sini, kalo lock pagar tu rsnye cam dah x tahan lama, baik tukar je trs.. jgn tangguh2.. nnt terpaksa wat aksi pencurik di pg hari.. haihh... -_-"

5 comments:

uetoAya said...

rugi xde kamera..klu x aku amik gambar bontot ko..mst cumel pnjt pagar..hakhak!!

whitelilies island said...

bodo laa.. x abes2 nk memperkotak-katikkan bontot aku eh..

uetoAya said...

bootylicious!!!..hahahah

cahaya said...

wakakakaka.....dh mcm axn big challenge ni

~ xoxo ~

whitelilies island said...

tu aa.. kira aku berbakat gak la kan.. hahahaha...