Tuesday, December 16, 2008

Baked Pasta with Cheese for sale (-_-")

ok... walopun at first aku rs ni idea gile... tp atas desakan ila_annorin (sbb dia asek tanye tanpa jemu), aku rs aku proceed je la idea nih...

sila klik di sini dan sini utk tgk contoh ye...

harga:

1 bekas = RM5
1 bekas ada 5 biji meatball
for any extra meatball; 1 biji = RM0.60

(bekas tersebut adalah sebesar 17cm x 11.5cm... ala2 bekas mihun goreng yg dijual di 7-e)

so, sesape nak order leh trs jupe sy di workstation no.58, level 29, annexe 2, plaza cygal, bangsar... atau call hp no (kpd sesape yg ade), atau email ke adasyut@gmail.com... kalo bleh, mentionkan juga tarikh bile nak ye...

ok tq...



p/s: ahakhakhakhakhakhakhakhakhak *lol*

15 comments:

Puteri Ain said...

1. ain nak 2 bekas
2. Ila nak 2 bekas

uetoAya said...

aku nk 2 paham????ain dh gitau tp aku nk gitau lg skali ok!!!ada bontot ayam..hakhak!!!

whitelilies island said...

korg mmg gile!!
ahahahahahhhaha...

uetoAya said...

aku adalah peminat makanan yg sedap so make sure..SEDAP!!!hahahaha

whitelilies island said...

ahahaha..
hai, wakarimashita!!

Puteri Ain said...

ada... n ila hahahahah

stannero said...

ako nak 1 bekas.. nak senin nie..

whitelilies island said...

ye, baikk...

cahaya said...

sgt sedap la kamu masak...next tyme sy nk order gak.

~ xoxo ~

whitelilies island said...

next tym tu ble kak..aku nak wat lg nak bwk ari rabu nih..sbb ramai dah order request nak ari rabu..huhuh.. (-_-")

cahaya said...

rabu aku cuti.sok bole x? ke ada delivery service ahaks....

~ xoxo ~

whitelilies island said...

oops sory..sy tidak menawarkan perkhidmatan servis penghantaran..
sekian time kaseh..

(-_-")

uetoAya said...

cik cahaya..dada cuti hari ini ye..esok baru dia mai!!!so order x bleh utk hari ni..dada, aku nk 2 bekas ok!!extra cheese..so aku tambah lagi 50sen..hohoho

whitelilies island said...

cahaya: nnt aku smpnkan satu bks utk ko k

ila: noted. (^_^)

cahaya said...

tq dada...cyg ko muuaahhhh.

p/s:nk extra cheese gak la.aku nk gemok!aku nk gemok!

~ xoxo ~