Sunday, December 14, 2008

manusia hipokrit

Baru td aku tgk result QM… wahahahahahaha… ade beberapa perkara yg menarik perhatianku utk dikomen ye…

Sile beri perhatian between org yg wat keje cepat dgn org yg wat keje lmbt… quality org yg wat keje lmbt lg bgs berbanding ngan org yg wat keje cepat… bezanya adelah spt langit dgn bumi ok…

Aku tls ni bkn sbb ape… sbb ade sorg manusia ni dia dok komplen kata nape dak2 yg wat keje lmbt tu wat keje lmbt… dia bkn stakat komplen ok… tp adelah mengumpat sambil mencarut2… dah la org2 tu sume adelah kwn2 aku… selamba ngumpat kwn2 aku dpn aku… ape kes tah dak tu… cam sial je…

Dia selalu canangkan cite kat sume org kunun dia lah yg wat keje plg bgs… pastu suke nak berlagak2 ngan sume org kate keje dia dah siap cpt…

Helllooooo… igt aku tak tau ke cane dia leh wat keje cpt… igt aku tak tau ke dia wat keje cane… siap nak berlagak ngan aku… cuba dia try skali compare keje dia ngan aku… aku wat keje ikut flow yg btol ok… aku tau la dia suke cheat… igt aku bodo ke… org tu mmg tak sedar diri sbb keje wat tak btol pastu brani plak nak berlagak2… mcm bangang!!

Aku tak phm la cane org tu leh berlagak gile… dia berlagak dlm suuuummeee benda… seolah2 dia lah yg plg bgs… dan sgt tak leh terima kalo ade org lain yg lbey dr dia… slalu perasan cantek, slalu prsn kaya, slalu prsn bgs… sdgkan abuk pun takde…

Pastu leh lak selamba nak ngumpat aku blkg aku… sdgkan kat dpn aku bkn main baik lg… ngaku kwn, tp kat blkg ngumpat tak hengat… kawan ke camtu??? Aku tak phm cane dia leh hipokrit gile… blkg bkn main sdp mengata, kat dpn sket punye baik… bangang…

Dia mmg seorg yg bangang… dia mmg bangang…

Aku dah tak leh nak tgk muka dia lg… sbb aku dah tak lalu… aku rs cam jijik nak pndg dia…

huh!!

7 comments:

Puteri Ain said...
This comment has been removed by the author.
Puteri Ain said...

huh..

dia cakap boleh abiskan 30 case sebelum lunch hebat tapi QM hampeh.....

sangat hampeh... ada kalao orang dah berlagak dia tak nampak diri dia kekurangan....

kata banyak duit tapi baju pakai yang sama je... tak malu berlagak macam tu....

aku tak suka ORANG BERLAGAK..... aku selalu kena.. aku tahu kau siapa... orang biase... blajar pun kat IPTS... aku tahu aku tak pandai macam yang lain... tapi boleh tak jgn keji aku..

huhuhuhuuu... aku pun tak nak pandang muka dia... jijik macam tengok sampah... aku rela tengok muka babi dari muka dia...

huhuhuhuuh

jijik.....

uetoAya said...

hahahaha!!!!

whitelilies island said...

sbbnye org camtu berlagak tak kena tmpt..
berlagak tp tak sdr diri sndri cane..
ngata org tak sdr diri sndri teruk gle..
itu sume ciri2 org yg tak sdr diri..

nuri said...

PENDEK KATA..PENDEK YG KATA, MOON TAK KATA APA2..MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI..

whitelilies island said...

bgs pendek tu kan..
leh come up ngan pepatah yg bernas..uhuhuhuhuh...

Puteri Ain said...

hahaha... lawak la kak moon ni