Thursday, January 1, 2009

this post is dedicated to ila_anorrin



ni kwn sy... namanya ila_anorrin... atau lbey dikenali sgb ila_bontot ayam... gmbr ni adelah gmbr yg sy set kat nama dia dlm phone book sy...

sy tak igt cane sy leh stat kwn ngan dia... yg sy igt cuma dia join mkn ngan sy n aida mun dila ayen... since then, sy pun kwn la ngan dia... camtu laa...

ila sorg yg byk ckp... dia ade baaaaaaaanyak cite dan suuuuuuuuke cite kat kami sume... sy sorg pendengar yg baik jdnye sy pun dgr suuuuume cite yg dia cite... cumanya dia tak tau (rsnya sume org pn tatau), aku adelah takkan igt sume cite yg diberitahu kat aku unless org tu cite smula kat aku... jdnye sesape nak cite rahsia kat aku, mmg akan terkubur dgn aku trs unless kalo dia cite smula kat aku... hakhakhakhak... a.k.a. lost short-term memory (-_-")

ila dpt KPLI... start bln Jan 09... kena daftar 12hb ni... dia ckp parents dia tak dpt anta dia, jdnye dia bg la hint kat sy tlg teman dia daftar... dia tak bgtau direct tp sy tau dia nak kwn2 dia anta dia... tp sy dah janji ngan Udin nak anta Udin daftar KPLI gak kat Perak... Udin pun dpt KPLI gak... subjek yg sama: bahasa inggeris... tetiba sy rs sdey... kalo la leh belah badan ni jd 2 dan leh berada di 2 tmpt yg sama, kan bes... hmmm....

ila kata last day dia kat opis ni adelah next monday... sy mst akan rindu dia bile dia takde... (T_T)

since the day sy dpt tau dia dpt KPLI, sy tak penah lg wish congrats kat dia... tatau nape... maybe tak terucap kut... tak terluah... nak feel happy for her pun tak leh sbb tak mampu nak selindung perasaan sndri... sbb sdey dia akan pegi tinggalkan opis nih... walopun tmpt bljr dia dkt je ngan opis ni, tp adelah tak sama ok... hmmm... i should be happy for her rite... it's for her own good, for her future... hmmm... ok la... sy happy (^_^) *smbl senyum terpaksa*

~to ila:

congratulations ila sbb dpt KPLI tu... wish u all the best dan wat la yg terbaik to achieve best results k... jgn mls2... aku tau kalo ko bosan ngadap buku2+assgnments, ko mst akan msg/call aku... takpe, aku tak kesah ko nak msg/call aku pkl bape pun, janji ko tak tensi k... cuma kalo tym tu aku dah tdo tetiba terjaga sbb msg/call ko tu, ko phm2 la bile aku tls cam terslp2 eja ke ape ke... atau aku ckp ayat aku tunggang-terbalik ke... aku tau ko dah jd cekgu, sure akan alert kat grammar aku nnt... aku tanak tanda pangkah, aku nak tanda rite je... aku nak dpt fullmark, nnt leh dpt byk bintang... hakhakhakhak...

insyaAllah, mjls ko nnt aku dtg k... nnt ko btau date nye, aku akan apply tkr shift/AL... nak tdo umah ko satu mlm... hehehehe...

syg ko... mmmuuaahh :-*

15 comments:

Puteri Ain said...

huhuhu... watashi sangat sedey... latetny watashi macam sayu je.... huhuhu

uetoAya said...

huhuhu terharunye aku...sgt sedih la plak bile baca..mcm nk ngs..huhuhu..tq kat korg sume sbb sedih aku bla (walaupun nnt korg joget sbb aku xde kaco korg lagi)..walaupun aku x la jauh mana, tp akan sentiasa mengahntui korg..hahahahahahahaha (gelak ala2 vampire ok!!)

whitelilies island said...

nnt lps ko blah.. kami ramai2 nak wat kenduri kesyukuran sbb ko dah takde kat opis ni lg.. hakhakhakhak (gelak ala2 werewolf ok!!)

uetoAya said...

x habis1 la werewolf ko tu..padahal ko tu just were rabbit je pun..hakhak...korg wat kenduri kesyukuran tu, aku ade join tau..pastu aku mkn ngan korg tp korg x nmpk aku sbb aku invisible!!

whitelilies island said...

disebabkan aku werewolf, aku leh tau ko ade sbb sensor pernafasan aku leh bau ko (especially bile ko dah pnjm pakai Dreaming aku pg td).. ahahaahahahahahaha!!!

uetoAya said...

ko were rabbit je aku ckp..ko mn ade hidung yg hebat..paham!!!aku pinjam perfume ain, fakhrul, dila n mun pastu ko dh x dpt detect aku..ok!!

whitelilies island said...

ape plak! aku kan tls aku adelah werewolf, jd aku werewolf la.. xde kaitan ngan mana2 rabbit yg ade ok!!
perfume aku tu ade sebatian yg unik..jd aku leh bau ko dgn amat sng even ko pakai perfume org lain ok!!
hakhakhakhakhak

cahaya said...

hahahaha.....ila a.k.a mega (moon yg bg nama ni) sbb die sgt sukeeee bercerita ok! spt iklan kt astro tu (megadrama). so ila ni mega versi pompuan....hehe (jgn marah ila...lawak jerk) tp aku tau ko x marah...kn3 (*_*)

best tau kwn ngan dia. seorang kwn yg baik n understanding.

* aku pn nk tido umh ko time ko kawin nnt....hehe...mengimbas kembali tyme kite tido umh aida. sgt best ok!

nnt aku mest rindu trademark ko ila.
1)OK
2)DAH/BYE MALAS NK LAYAN

hehehehe.....

p/s:baik2 ajar anak org tawu...blaja rajin2 n wish u all da best!!!

syg ko....muuaaahhhh

ko bole dtg umh aku anytime ok :-)

~ xoxo ~

uetoAya said...

hoho..aku akan ketuk umah ko nanti..jgn risau ok!!aku mmg manusia yg x malu..hakhak..pastu nanti ms aku dtg tu, ko dh ade kuali sume sbb nk blajo masak..sambil masak aku bercerita smpi hg tidoq..ok??

whitelilies island said...

uetoAya:
mcm tak menarik je idea ko..msk2 smbl ko bercerita smpi tdo..

aku suka smbl mkn smbl ko bercerita smpi aku tdo..tgn pun tak sempat bsh smpi ko yg kena tlg basuhkan..hakhakhak..

uetoAya said...

eee pmalas..nanti kene gigit lipas tau..mulut ko pun kene gigit ngan lipas.tanye adik aku ima tu sakit x kene gigit ngan lipas..hohoho!!

cahaya said...

jgn risau ila...umh aku sume ada macam astro tu...macam2 ada...hehe.cuma perlu beli barang yg nk masak je.

StanNero said...

ako bila org tu dah xde baru rasa rindu and teringat..now dia ada lagi huh xrasa apa2 pun...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

...(Ego je..sedey giler menghitung hari.. kan best kalau ko laki..leh ako peluk2 ko sebelum ko tinggaikan custcare..hehehe )

uetoAya said...

e at nak peluk aku???padahalnye klu aku laki, ko pun geli nak peluk aku sbb takut org kata ko gay tegar!!

whitelilies island said...

takpe la en.stan...ko peluk je la ceoi sbg ganti pelok ila..hakhakhak...