Wednesday, September 17, 2008

Buke pose di umah Kg. Klebang Selatan

date: 13.9.08
venue: lot 179, kg. klebang selatan


yaaayyyy...for the 1st tym berpose n berbuke di ipoh ukt bln pose thn ni...huhuhuhu...sgt srunut...

this post supposed to be publised before the prev post...tp xpelaaa...lupe nk update psl buke di hometown gue yg tercinta ini...

neway, me n my family except for my sis, nurul went back to ipoh in the afternoon b4 zohor...dah nk dkt smpi ipoh, bncg dlm kete nk buke mkn ape...msg2 stuju nk buke mkn nasik beriyani lauk ayam msk kurma n sayur pecal...huhuhuhuhuh...kecur liur gue dlm kete itu...

smpi ipoh je g shopping kat tesco extra...tesco extra kat ipoh x mcm kat s.a...kat s.a cam xde mende...

blk je umah, trs stat msk2...

~hasil tgn gue yee...ehehehe ~

~mak n abah berpadu tenaga di dapur~

~ni adelah teratak buruk di luar umah..comeyy kan...jiran dpn umah, Pak Ya yg tlg buatkan~

~oleh krn ingin memenuhi permintaan anakanda abah yg plg comeyy ini, maka abah pn dgn berbsr atinye kms teratk nih buat tmpt berbuka kami sefamili...ehehehehehe~

~smbl tgu waktu berbuka smbl tgkp2 gmbr~

~hmmm...sgt bes dok umah ipoh nih...windu nak blk lg...sjk keje nih dah jrg sgt blk ipoh...hmmm....~

nnt raye jmpt la dtg ke umah yee...adrs sile mntk personally...eehehehee (^_^)

8 comments:

cahaya said...

waaa.....amazing la umh ko ada. cam umh YB gitu....hehe.
tu ko kate teratak buruk?? ko rabun ke ada? haha....
cam RnR la...cam gazebo pun ada gak.

p/s: bawakla kitowang g umh ko ada...

whitelilies island said...

ahahahahaha...ade ke cam YB..klaka la ko nih..

umah tu adelah hasil titik peluh parents aku..umah impian derang..they've been saving for years for a house like that..very inspirational to me.. :-)

aku dah plan nnt nak sanding kat teratak buruk tu..nak wat dia jd 2nd plamin..tmpt karaoke..ahahahahaha...

nnt raye dtg laa..bwk la kete ko..ajak en.stan skali, konvoi ramai2 g umah aku..kalo aku cuti pjg raye nih, leh aku g jln2 penang lak..duit gaji pn masyukk bln nih..gue x ksh mau jln2 jauh..eheheheheh ;-P

cahaya said...

ya very inspirational to me too. insyaAllah ada, aku pun ske jln2...hehe. tp x pandai ar jln nk g umh ko.kalu trun penang roger aku =)

~ xoxo ~

whitelilies island said...

nnt kalo ko nak dtg ko tepon laa..nnt aku p amek ko kat exit hiway..pastu ko follow je la aku..hehe..

stannero said...

nie nak tayang umah ako kat KEDAH plak nie..

hahaha..

Xde aihh.. ako suka teratak..xpe adar..

Kalau ako p umah ko ko bagi blanket ngan ubat nyamuk je.. ako tidoq luaq.. nyamann.. hehehe

cahaya said...

stan, x nk ka konvoi g umh ada raya nnt? pastu kita ramai2 serbu umh member lain lak. nk mai umh aku pun bole...eh bukan umh aku tp umh tok aku.hehe...amacam?

~ xoxo ~

whitelilies island said...

elok gak hg tdoq luaq..leh jd jaga sat semlm 2..ehehehe...

uh uhh..tlg la dtg umah gue..nnt aku wat kek korg rs naa..
ehehehe....

*jelly sender* said...

canteknye umh dia... ;)