Monday, December 22, 2008

adiah 2nd runner up for best performance_mlm klasik dinner kristal 08

sepjg hari adelah tertanya2 bile agaknye leh shower myself with the prize utk show mlm dinner tu... tgh dok sebok wat keje, tetiba hamzi dtg membawa perkhabaran... elok je dia blah, aku pun blast email kat sume yg terlibat

legend: xxx - artis mama mia... (ahakhakhakhak)



from: syut ishak <adasyut@gmail.com> to: xxx
date: Mon, Dec 22, 2008 at 4:13 PM
subject: adiah 2nd runner up for best performance_mlm klasik dinner kristal 08


kawan2..
td borak ngan hamzi..
dia suggest kite spend adiah cash yg kite dpt tu kat Lost World Tambun..
maybe kite pegi dlm bln dpn.. date takde lg, tp ble dah dpt date nnt hopefully sape yg kena keje aritu, tkr la shift of apply AL k..

hamper still ade kat dlm kete (tak pasti lak kete sape)..

any update will inform later k..


(^_^)



~nnt la aku update mlm dinner tu... gmbr2 sgt berterabur kat dlm hp ok... huhuhuhuh... (-_-")

11 comments:

nuri said...

ERMMM...MMM...I NAK IKUT..HMMM...HEHE

uetoAya said...

bestnye korg...nak ikut gak

Puteri Ain said...

heheheheeheeee gelak jahat...

whitelilies island said...

tak bncg lg ngan dak2 RRT leh tak org lain nak join..leh je kut cuma bajet lain2 la kan..

takpe2..nnt any update aku akan inform later k..

neway, kite kan pakej..kalo pakej tak ckp, tak menarik...ahahahahaha...

(baikknye aku...ayat mengambil ati..huauhauhauha)

uetoAya said...

aiyo...lagi nk puji diri sendiri..hahaha...mmg le bajet sendiri2..aku ni kan PA je..stakat membontot artis jela..huhuhu!!sian aku ngan moon

nuri said...

AKU ADALAH PENGAPIT KPD PENGAPIT...SO KENE LA KEPIT-KEPITAN, IKUT-IKUTAN...KAN KAN ILA KAN..KESIAN KITE..

uetoAya said...

sian moon..dh la kurus (xde kene mengena ok)..dhla die penat2 tgu ko ms panas terik smata2 nk bagi ko payung..aku pun..kan moon???sian kami..moon pun pnat jd pengapit..walaupun jap je

nuri said...

A'AH..SIAP BUAT PERFORMANCE UMBRELLA..ELLA..ELLA LAGI KAT ILA...SIAN AKU NGN ILA..PEGANG PAYUNG SORANG SEHELAI...TP SIB BAIK ABG MAN CAMERAMAN AMIK GAMBA KAMI...SEBENANYE AKU NK JADI PENGAPIT ABG AWIE....HEHE..NAYA JUGAK KALO AIDA TAU NIH...

whitelilies island said...

olololollooloo...
ciannye kwn2 aku ni..
insyaAllah kite sume pegi k (^_^)

tak saba sbnrnye nak pegi sane..leh aku wat terjunan terlampau dlm air nnt..wahahahaha...

nuri said...

yeeaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!

(menaruh harapan)

cahaya said...

hahahahhaa....sib baik aku pun dlm pakej....so bleh la gak nk menaruh harapan kan....hikhikhik.

p/s: penat tawu aku terjerit2 sambil tepuk2 tangan tuk korang nyer performance. pastu penat sampai leh sesat ke taiping...haha klaka2

~ xoxo ~