Monday, December 22, 2008

bday eve di genting

date: 11 dec 2008
venue: theme park, genting highland


ok... ni first time sy pegi ke genting setlh bertahun2 lamanya... dlu pegi adelah ms darjah 1 ke 2, camtu laa... ok, sy tahu anda sdg gelakkan sy tp sy pasrah... sy tak kesah... sy tak malu... at least sy tak penah pegi genting dgn bf sy wat projek lagho... ahakhakhakhak... teeeetttt.....

neway, gmbr2 yg diambil takde lgsg dgn parents... sbbnye derang tak mo main... kami adek beradek je yg dok terkinja2 main sume2 game tu...

cuaca sgt sejuk ok... siap pakai mafela n glove lg... sy tgk chinese sume rilekk je pakai short... sdgkan tgn sy dah beku tggl blm smpi thp reput frost je lg... hmmm... mebi derang mnm2 jap sbm g main kan... hehe...


~tgh tepon 100 wat repot streamyx~



~igt nak naik jln2 kat kota london, skali pakcik drebar tu g lunch plak~



~adek2 ku yg amat hipokrit di dpn kamera... sume berlakon cumel... dr kiri: nurul, ihsan & ida~


7 comments:

uetoAya said...

ko pun sm suke hipokrit depan kamera..hohoho!!!mujur ko x reput lagi, klu x, sape la nk jual baked makaroni kat kami sume!!

Puteri Ain said...

hhahahahah....gelak je

whitelilies island said...

uetoAya: ceh..

uetoAya said...

hahaha..cyg dada!!hohoh!!

cahaya said...

arrgghhh......dah lama x g genting!!!

Puteri Ain said...

uetoAya: dada sapa????

whitelilies island said...

ain bengong!! ahakhakhak!!!