Monday, December 22, 2008

bday dinner @ pulau

date: 12.12.08
venue: pulau, KL


hmm... tragis sbnrnye ble nak dipikirkan balik event utk mlm ni... sbbnye takde dlm perancangan pun utk celebrate bday di sini... plan mulanya adelah utk mkn2 di Chilli's, MidV... tp oleh kerana ade satu perkhabaran yg kurang enak telah disampaikan oleh akainkin pd mlm sbmnya, maka aku tkr plan rite at the moment... aku adelah sgt tak tahan dgn kata2 PM terhadap kak liza... dgn itu, aku nekad utk tidak menghiraukan sebarang akibat lalu membuat keputusan ini:

belanja sume org (yg berkenaan shj) makan satay di pulau. TANPA DIA.


ahli2 yg dijemput:
  • kak mar n kakchid2 - aku mmg dah lama berniat nak blnje bunda dan ex-mak aku ni
  • ain - ade smthg yg aku janji nak celebrate utk dia
  • ila, dila, mun & aida - sbb aku n derang adelah satu pakej ok.. tp syg, aida n mun x dpt join.. mun join later kat NZ
  • en.stan, zaim, phana & fakrul - derang ni pun satu pakej.. kalo ajk sorg, kena ajak sume skali
  • kak la - sbb dah lama tak kuar ngan dia
  • kak liza - tp dia tak dpt join

yg nak dijemput tp takde di opis aritu:
  • kak obie
  • kak icah

yg terlupa dijemput tp tak sure aritu dia ade kat opis ke tak:
  • mimie (haha..cian dia..cane laa leh terlupa nih)

~with kak la, the chipmunk~

~bunda chid2 n dila~

~ex-mak; kak mar, ain & ila_bontot ayam~

~lelaki2 pakej Combo custcare : fakrul, phana, zaim & en.stan~



gmbr mknan tak sempat diambil sbb sumenye telah disapu ligat oleh ahli2 lembaga yg hadir... mmg dasar lembaga sumenye... ehehehehhe...



~tq all for coming... (^_^)

5 comments:

uetoAya said...

aku sedih ngan ko..sanggup ko ckp aku bontot ayam..padahal aku dh control ayu mlm tu walaupun sate daging, kite 2 org je yg melantak..aku kecewa ngan ada..huhuhu!!! (ini adalah lakonan semata2 sbb nk dapatkan baked makaroni secara percuma ok!!)..time kasih blanje kami sate..jasamu dikenang..hahaha

Puteri Ain said...

time kasih ada.... sedap sangat sate tu...hehehehe

cahaya said...

time kasih ada...tp aku sgt tidak kenyang ok! padan muka aku sbb mkn lambat sgt so abis sume dibedal dak2 lain.

p/s: tq to en. stan sbb temankn aku antar phana. kalu x konfem aku sesat....yela 1st tyme g umh baru phana n x tau area tu langsung. time kasih pada GPS en. stan yg byk membantu sbb kalu harapkan en. stan x taula kul bape sampai NZ...haha

~ xoxo ~

whitelilies island said...

uetoAya: kata2 rajukanmu itu tdk berjaya lgsg ok!!

Puteri Ain: sama2 (^_^)

cahaya: ohohoho...baru aku tau rahsia korg kluar dr area umah phana ke NZ dgn jayanya..ahakhakhakhak...

a wifey said...

bile nk blanje kak pija pulak? hik3