Monday, December 22, 2008

mlm klasik kristal annual dinner 2008

date: 19.12.08
venue: laksamana hall, armada hotel, PJ




annual dinner ni la yg telah menyebabkan aku keletihan amat gara2 kekurangan rehat dan telah mengalami kekurangan kosentrasi kerja... sbbnye aku telah involve dlm persembahan utk mlm tu as i per mentioned in the prev post before... bak kata kak liza, aku adelah one of the artists of the nite... ahakhakhakhak... uweekkk... (-_-")

aku takkan letak video persembahan tersebut di sini krn ianya adelah memalukan... ahahahaha... hamzi siap gelakkan aku lg ms aku ckp aku tanak tgk video tu... ahahahahaha... (-_-")

tp bak kata zeela, lps dah abes wat show tu rs excited lak... rs cam nak wat lg... dan akibatnya, kami yg perasan-artis nih dok la nari2 kat blkg ms org lain tgh wat show... ahakhakhak... dan peringatan sekali lagi, video / gambar tarian tersebut tidak akan dipublish di blog ini...


~kak icah kata aku sgt sopan sbb pakai bj ni... ahakhakhak... well, i'm not a bitch or a whore... i'm just a plain, decent girl... ehehehe~


~kanak2 excited~


~mlm yg bertuah sbb nombor aku bertuah (this is a rare occassion, wajib excited ok)... nombor pertama yg dicabut ok... adiahnye adelah set gelas dr ikea~


~bergambar dgn doktor ismadi~


~hamzi, co-sound engineer n pemangkin aku utk terus berlakon sbg customer dgn jayanya~


~ernie terpaksa blk awal mlm tu... cian dia~


~tgk en.stan pakai cani, aku terigt dia penah ckp kat aku, "hg jgn bangkitkan rimau yg sdg tido"... adekah rimau itu telah terjaga?? tengtengteenngg~


~dgn kak miza yg anggun amat (dia asek geleng pale tgk kami dok terkinja2 kat blkg hall)~


~zaim, si penarik beca... eh, bkn... si cameraman~


~gmbr ramai2, hepy2~


~batch custcare yg plg latest... derang sgt sporting... sukeee bgt~


~abg razi; male best dressed of the nite~


~suka bgt gmbr nih... aksi kanak2 tadika menari... ahakhakhak~


~sarah, anak kak shada yg comey+bijak~


~igt nak balik naik vespa je mlm tu... skali terlupa lak nak bwk helmet... atas nasihat zol n zeela, aku pun blk la naik kete~


~gambar ramai2 atas stage~


~aku plg benci zaim dlm gmbr ni... sbb dia sgt seswai dgn gaya abg si penarik beca dan moto vespa... huh~



byk lg gmbr2 yg lain tp aku sgt la tak sanggup nak tgk... tgu bln dpn baru aku brani tgk balik... ahakhakhakhak...


(-_-")



~mlm tu after dinner, aku ila dila n mun trs ke lenggong, perak utk ke rumah aida...

9 comments:

uetoAya said...

zaim sgt comel mlm tu..hahaha..sgt sempoi tp sgt cumel..

Puteri Ain said...

aku ke tu.... hahahah cikgu tadika (cik mar kat bawah stage)... sangat comel ..lalalalalal

i love me said...

wakakakaka. aku pun tak sanggup nk tengok diri sendiri mase opening menari dgn zol tu. tak sanggup. rasa mcm nak tampo diri sendiri je. tp korang best la. f**k 999. boleh plak menang. wakakakaka;)

whitelilies island said...

i love me: derang patut mng la zeela..sbb kitorg sgt enjoy dgn show derang..kitorg siap nari2 kat blkg lg..sbb lagu2 derang sgt best..hehehe..neway, 2nd runner up pun dpt adiah gak kan..kire ok la tu..ehehhehehe.. (ayat2 pasrah ok)

cahaya said...

999 best tp korang pun best gak tawu!! congrats to u ols...

~ xoxo ~

Puteri Ain said...

tul2 hohohoho......

whitelilies island said...

tp berbaloi ape derang mng..sbb effort derang utk mng tu sgt dasat ok..siap import choreographer dr istana budaya lg..baju pun sponsor..best gile..kire mmg patut laa derang mng atas usaha yg derang wat tu ye kwn2..jgn gado2 dah..ehehehe..

neway, aku tak leh nak imagine la show kitorg cane..yg aku prsn the crowds were cheering loudly..tp aku tatau sejauh mane loudly nye tu..adekah di atas garis normal atau di bawah garis normal..since aku tak (mampu) nak tgk video show tu, so aku pun tak leh nak komen kitorg nye show best ke tak..ahahahaha (-_-")

stannero said...

ako xkesah 999 menang.. yg ako kesah pasai group tingkt 18 menang..sedangkan diorg menari kelam kabut je... langsung xhiburkan..

Ako rasa judges xpaham la apa yg kita buat..diorg suka pun part menari mama mia je..sebab tu time tu jerit cam org gila

tu feedback yg ako dgr ler dari para penonton..ako rasa kalau kita xde elemen pasai cust nie.. buat menari 100%..boleh menang juga..

whitelilies island said...

"ako xkesah 999 menang.. yg ako kesah pasai group tingkt 18 menang..sedangkan diorg menari kelam kabut je... langsung xhiburkan.."

"ako rasa kalau kita xde elemen pasai cust nie.. buat menari 100%..boleh menang juga.."

sy amat stuju dgn 2 isu di atas..uhuhuh..sape nye idea nak wat cite psl en.ariffin tu?? tengtengteeennnggg...