Monday, February 9, 2009

mari menonton

aritu aku tgk cite Braveheart kat TV... aku x penah tgk pn cite tu before... aku adelah nangis tgk cite tu... beria aku nangis... mmg kena nangis ke tgk cite tu? ke aku je yg poyo?




***********

aku skrg sdg menggilai anime2 di animax... ye, aku mmg bergantung pd animax semata2 utk tgk anime sbb sgt mls dwnld... dolu2 ms stadi rjn la... srkg nih, nak abeskan bc novel pn terhegeh2 even cite tu bes nak mati... huhuhuh...
aku sgt suke:

paradise kiss - fesyen baju yg cantek2 yg memikat jiwa yg akan wat ko nak jd watak yukari/caroline...

ayakashi ayashi - yukiatsu yg encem especially time dia tgh lawan dgn antu2 tu sume...
darker than black - oke... cite ni mmg ssh nak phm (aku je la kut... hahaha) sbb aku ade miss beberapa episode sbm ni...

so far tu je kut... yg akan msk dlm list adelah nodame cantabile... aritu tayangan premier aku miss... so aku akan nonton di utube... ceeehhhh... seboleh2nye tak mo dwnld... pemls sggh!! huhuhuhuu...

ye aku tau kalo bergantung pd animax semata2 bermaksud aku adelah ketinggalan... sume anime tu dah kecoh satu internet since year(s) ago... tape2, better late than never kan... hakhakhak...


~aktiviti ni sume aku wat aku makin mls nk kuar umah or wat OT di opis ye... haihh (-_-")




***********

aritu tgk Bride War... cite yg sgt ringan... kalo tmbg pn bape gram je... hikhikhik... cam dah leh agak la next scene ape next scene ape... tp anne heathaway mmg sorg wanita yg menarik... walopun tak de la secantek julia roberts even senyumannya selebar julia roberts, tp aku rs dia ada warm personality... make her approachable and sweet...

next movie on the list:
changelling
serious case of benjamin button





***********


smlm tgk THS: Heath Ledger kat E!... sbm ni tak sempat nk tgk THS dia... baru smlm sempat tgk... syg la dia mati... frankly aku mmg minat dia since 10 things i hate about you... sgt gile tgk cite tu smpi aku ade sume soundtracks utk cite tu... tak beli, dwnld je... hakhakhakhak... sgt sdey dia mati sbb dia sgt talented... kalo dia idop lama lg dia sure akan jd sehebat brad pitt, tom cruise, jack nicholson dan yg sewaktu dgnnya...




***********


sbm tu tgk THS: Posh & Becks... baru aku tau serba sket permulaan kerjaya beckham... bgs gak mamat tu... sgt bekerja keras dr kecik utk jd footballer... ms dia kat dlm MU dlu he's not my fave... aku suke ryan gigs n peter schmeichel... pakcik peter nih mmg the best goalie ever... sgt kagum tgk dia... cam mesmerize gitu... hohohoho... ok back to becks... aku rs sgt kesian kat dia lps dia kena jual ke real madrid... tp percaturan sir alex lbey penting utk kepentingan MU drpd kepentingan peribadi... so mmg aku rs becks takkan dpt msk MU blk selagi sir alex dgn MU... hohooohooooo...






~aku sbnrnye terlupa yg arini aku kena keje sbb tkr shift... ampeh... smpi opis kol 10.30am... n aku kena cancel date ngan udin... kenyataan plg ampeh yg aku terpaksa telan... lama dah tak jupe udin... haihh (-_-")

3 comments:

らび said...

patutla ko ade kat opis arini...

padehal ko kate ko cuti.

aku cam pening2 pepagi tadi ko ade..

pasal aku ingat ko cuti...hehe

whitelilies island said...

alang:
hahahaha...aku mmg sewel laa..timetable sndri pn tak igt..ko jd PA aku la alang..remind me my schedule and arrange my dates/appointments..hakhakhak..(bley tak PA FOC? hakhakhak)

らび said...

PA jarak jauh?haha