Wednesday, February 11, 2009

boyfren: part II

bf dah pulang! bf dah pulang!! yeyyyeyeeyeye!!!!


ptg td g amek bf kat worshop... ms nmpk dia dr luar, aku dah tergamam... "tu bf ke?" ku berbisik di dlm hati... eceeeehhh... hakhakhak...

ye, bf encem... walopun baru melepasi fasa pertama, tp keencemannye sdh mula terserlah... dr saat aku first nmpk dia smpi la aku dah park kat dpn umah, in fact smpi saat ini ye, aku msh blm mahu berhenti tersengih... skt dah mulut aku nih... tp tak leh la nak masamkan... pelbagai cubaan tlh dilakukan ttp msh blm berjaya... mungkin sat lg aku tdo pn dlm kesengihan yg berpjgan hingga ke pg dan hari2 berikutnya...

td ms tgh drive, aku cam paranoid... brek keta adelah dr jauh dah brek... bile motor dok mencelah2, aku dah terrified... nak je aku jerit "dont come near my bf!! stay-away stay-away!!!"... hakhakhak... haih... (-_-")

nak letak gmbr ke? tak mo laa... sape nak tgk, sile request personally... hakhakhak...




~td lps mandi dlm kol 10pm, aku kluar g belai2 bf... hakhakhak

3 comments:

uetoAya said...

ko sengal!!paranoid kat kete..hakhak..akunye adik kesayangan tah ape citer duk kat glenmarie tu..aku keciwa!!

uetoAya said...

slh..bukan paranoid kat kete tp motor n obses kat kete!

whitelilies island said...

erk..obses ke?? kalo gini obses kee?? bunyik cam merbahayakan je..huhuhuuhu..abunai abunai!! hakhakhak..

tp skrg dah ok sket la..skrg rs paranoid dah xde sgt dah..tp aku terpaksa berhati2 ms kat basement parking and bonggol2 di jlnan..hohohohoo...