Tuesday, May 12, 2009

nak main.....

i was reading someone's blog and there was a post about snooker... suddenly i remembered it's been a WHILE since i last played the game...

my dad taught me how to play snooker... yup, u read it right; my dad, en. sahak... eh no, no... kami takde meja snooker di rumah... adelah tersgt kaya utk ada meja snooker di rumah... mahal woooo... kayu mahogany beb... tgk kaler pn dah tau harga dia bape... bley bli yg murah kut tp xtau la plak nk letak mana... ade yg wat meja mkn je meja tu nnt... huahuahua...

ok, back to the story... kami bermlm di bukit merah ms tu... ms tu la 1st tym main snooker... bes wehhh... siang malam dok main menatang tuh... agak jakun gak la ms tu aku n adek bradekk...

pastu ms stadi, tetiba kolej mawar p bli n letak meja snooker kat blk rehat... aku ape lg... ligat laa... asek2 muka aku je yg pegi mntk kunci, pnjm stick n ball... sbb nye org lain x main pun... so aku bantai main dr malam smpi lewat mlm... huahuahua...

ye, mebi kolej mawar adelah kolej yg kaya...

since dah tak jd penghuni kolej, aku pn dah stop main snooker... tetiba arini windu lak nak main lg... hmmm.....

nk g pusat snooker tu segan, nnt sume org pndg aku... waaaahhhh i cannot stand all the eyes beb... ngeri yuuu... huhuhuhuuu......

aaaa .. korg ade suggestion tak nk g main kat ne?

3 comments:

mEiZ AraNda said...

g dekat subang jaya..:)

kueh bakar said...

main kat pc...wakakka

whitelilies island said...

meiz aranda:
hoh .. byk tmpt dowh.. yg mana 1? jom aa main skali.. hehehe...

kueh bakar:
byk la main kat pc :-P