Friday, June 24, 2011

love your handphone, love your life!

lately, kekerapan masa berangan makin meningkat.. and the dreams just revolves around one particular person.. dan selalunya aku akan berangan being the leading lady in a romantic comedy love story who just finally won over the heart of the charming leading man..

demmit.. blame it on the korean mushy-mushy dramas.

masa berangan adalah selalunya dalam kereta while stuck in the jam.. tapi kali ni masa berangan starts right after i hopped into the car.. belum start engine dah berangan, camno??

kesan #1 : aku bagi kad touch n go kat makcik jaga parking instead of the parking ticket.

makcik dan kawan makcik tu gelak sakan kat aku.. memang macam vavi sial.. identiti makcik dan kawan makcik terpaksa dirahsiakan demi keselamatan sejagat..

kesan # 2 : i almost lost my jinho-shi sebab tertinggal kat mesin ATM.


~this is my dearest, beloved, intan payung, buah kedondong, telur tembakul jinho-shi; the thing ikenotlivwidaut~


nasib baik masih ada insan yang berjiwa murni, jujur dan ikhlas tolong simpankan jinho-shi dan membantu kami untuk bersatu semula.. warga SHAH ALAM sememangnya mulia.. kau ado?? ekekeke...

kesimpulannya, i siyesly have to stop day-dreaming.. boleh day-dreaming time uk-uuhh dalam toilet jek.. and I DONT WANT TO WATCH ROMANTIC COMEDY LOVE STORIESSS DAAAAAAAAAHHHH.. cukup2 lah.. lepas ni nak tengok action or serious or complicated or sci-fi or psycho movies/dramas jeeerrrrr.. udoh2 le tu kome.. awok lebih rela pening2 muka kerut2 dari senyum sorang-soraaaaannngggg..

akhir tapi bukan sikit, sayangilah henfon anda setiap hari.

enjoy your weekend!


p/s: akhir tapi bukan sikit = last but not least (menggunapakai sistem direct transalation RH :-P )

3 comments:

Raja Zuleikha said...

Ada gilo,hahaha!

Wanita Mutalib said...

alolo..jujur nya tulisan :)

mak loike :)

salam singgah dr blog ninie :)

faradel said...

haloo mak..verangan ye hobinye..isk3x...parah tuh sampai leh tertinggal hanse bagai !!...haih..