Monday, October 27, 2008

Max Payne @ Cineleisure

mlm tu bosannye psl, ajk dila n mun g tgk movie kat cineleisure...tgk Max Payne, show kol 1 pg...smtara nak tgu kol 1, kitorg g jln2 kat c2 main tgkp2 gmbr...cam bese la kan...kami kan model...the darlings of the flash lights...wahahahaha... (^_^)


~ms ni kami kat milan, italy~

~jgn terpedaya dgn gmbr ni ye...jgn jd cam en.stan yg mdh diperdaya..ahahahah~

~pastu kami ke saudi arabia~

~pastu kami plg smula ke malaysia~

~McD...i'm lovin' it!~

~sggh jap kat monter world jupe mike n sully~

~bergmbr ngan james bond...dr jauh je la tp...ehehehe~

max payne adelah x bes ok...sesape yg nak g tgk x yah la tgk...membazir duit n ms je...slaku org yg penah main game max payne dlu, adelah sgt x puas ati...

tp ade part2 dlm cite tu yg wat aku remind blk scene kat dlm game dlu...ms tu, rs excited gak la sbb terigt dlu main game tu cane...terigt blk mak dok bsg2 asek ngadap pc je main komputer xmo wat keje umah...ahahahahahaha...

7 comments:

cahaya said...

adalah sgt serunuk tgk muvie disini krn ia mengingatkan aku pd seseorg yg aku ****** yg kini hny tinggal kenangan yg akan sentiasa tersemat di hatiku...i will always pray for your happiness.

~ xoxo ~

whitelilies island said...

dila...aku tau yg bntg2 tu apeee...
aahahahahahhaahaa!!!!

(^_^)

cahaya said...

hikhik.....ur good at this kind of things....hehe

~ xoxo ~

whitelilies island said...

teng teng teennggg...

wahahhahaa...

StanNero said...

dila kalau cineluisure ja mula la feeling mcm2.. sapa la insan tu erk..nak gak kami tau...


Nasib ako tak tgk max payne.. apapun Bangkok Dangerous pun boleh tahan gak..

cahaya said...

hehehe.....lets it remain secret....cam Secret Recipe :-)

*the happier the memory, the deeper it hurts....hurmmm btol ke??

~ xoxo ~

whitelilies island said...

ohohoho...ye kut..
ppl said tym heals the pain..
tp sume nye bergantung pd diri sndri..
tepuk dada tanya selera..

tepuk dada ye, bkn tepuk breasts..nnt jd lain..ahahahaha...

(^_^)