Sunday, November 9, 2008

temperesque

it's 12.45am and i was just finished showering...dah lama x mndi lewat mlm cani..hehe...smpi umah td trs online n on tv...igt mls nak mndi tp ble dah kol 12 lbey, tetiba rs melekit2 bdn...trs g mndi...

hmm...lapa sbnrnye...td lunch mkn burger A&W je...dah la td keje blk lmbt...setelkan sume surat yg x pos lg...tp sgt mls nk g dapur tgk ape yg ade...it's like, my mind keeps working while my body is begging me to settle down already...hmmm.....

td lps keje aida ade suggest g mkn but then the idea went dead...so i thot tak jadi...so i sped home...lg 5 minit nak smpi shah alam tetiba dpt msg ckp awat aku blk laju je...derang tgu aku kat dpn...i simply replied "xckp pn"...

mmg btol pun kan...sbb derang ckp "bye" before i got into the elevator to the basement parking...sbb tu laa aku laju je...hangen gak la sbnrnye...ye la kan...kalo x nak ajk aku mkn skali jgn la wat alasan kate aku yg blk trs kan...kalo btol x nak ajk mkn skali, dont even mention about it...i won't know wat they do after that coz i won't give a damn to ask!!!
*
*
*
*
marah lg...hmmm.....

lately i notice i got pissed off easily...i easily lost my state of rasionality...hmmm...

perhaps, i'm just tired...i've been working hard to finally make my work being noticed...simple stupid things can easily trigger my anger...i really need a getaway, a vacation...

sabah trip is still soooo far away.......

thank god i can jump into the river this wednesday...get into the cold water...nothing can beat the excitement of doing water activities... (^_')

7 comments:

uetoAya said...

sabar jela..mmmg ada msnye kecik at gak la..x ajak then bg alasan sbb xnk ajak or terlupa nk ajak..tp Ada, ko akan bese ngan sume tu...so banyakkan sabar!!!

whitelilies island said...

hmm...
lately aku je kut yg sengal..
cpt sgt terasa...
ntah nape ntah..hehehe...

StanNero said...

Err sapa yg g makan sebenarnya nie..

KO yg buat kesimpulan sendiri la adar oii..

Xde sapa pun g makan masa tu.. ?? tu ako pelik sapa yg kata g makan sedangkan dah awai2 kata x jadi nak makan kan. masing semua letih xlarat nak lepak lama2 pun coz esk keje.

xkan la kami ckp xjadi then pegi jugak tanpa hang..


So lepak je la depan annex tu kot2 hang lalu hang singgah .. Nampak hang slow pastuh trus chow..

Ako sms ko lepas tu pelik la sebab cara ko bwk cam Marah jer..

So kalau ko touching ako minta maap je la K..

Agakknya dah "trigger hidden part of you" kot (refer profile adar huhu)

StanNero said...

Ako sms bukan time ngan depa.. on da way balik umah atas motor ako xsedap hati ako sms la tanya..Sebab semua chow trus , kejap je depan tu just nak tgk keta baru and sembang sket2....

bukan time lepak ngan diorg kat kedai makan mana2 ke yg sms hang dpt tu...

Maybe sebab tu kot hang igt kami tunggu and makan sekali ramai2 agaknya..

whitelilies island said...

aku trase sbb ko msg camtu mcm ckp aku yg slh blk trs laju je..
aku laju je sbb sume org pn xde yg ckp nak g mkn ke, tgu kat dpn ke kan..ko bg msg camtu cam aku lak yg slh..tu yg aku angen tu..

aku laju je sbb aku pnt..sgt pnt..

actually aku x kesah pun kalo korg g mkn trs after that..xde nye aku nak mrh...tp ko tls msg camtu wat aku terasa..

aku pnt sgt kut..sbb tu aku trasa..sory la mirul..aku tak terniat pun nak terasa ngan ko..i'm sory k...

whitelilies island said...

i'm such a horrible person..am i?

:-(

whitelilies island said...

ohohohohooo...
akhirnye sy yg malu sendiri...
(^_^)