Tuesday, February 24, 2009

perasmian cawan kemenangan




tarikh perasmian: 23.2.09




ni adelah idea ila... dia srh tgkp gmbr letak kat blog... hakhakhak...
bsr bgt cawan nih... agak2 muka aku muat tak? hakhakhak...




~byk plak cite yg aku dgr di blkg tabir psl pemenang2 (leh ke sebut pemenang..cam klaka lak bunyiknye..huhuhuh)... i even wonder if i really deserve it? (-_-")

~sbnrnye cawan ni tak melambangkan ape2 kan... kalo org nk ckp aku tipu pn bleh kan... so aku sbnrnye tak leh la nak cite kat org lain sbb takde proof kan... adekah mmg motif nye sengaja begitu? supaya aku tak cite kat org lain? begitu?? hmmm.....

5 comments:

stannero said...

ala kalau dah dpt tu kira ko deserve la..congratz,,


tingkakan produktiviti kurangkan kontrovasi

zeela lalala said...

cawan ape nih? aku tak paham

EncHantEdLurve said...

nak cawan jgk... :p

whitelilies island said...

stannero:
thanks... erm... aku slalu wat kontrovasi kaa? uhuhuhuh...


zeela lalala:
lu pk la sndri... hakhakhak...


EncHantEdLurve:
alaa... mimie dpt bj pe... ehehe...

uetoAya said...

ala, sj je nak galmerkan nama aku..hakhak..padahal ko nak letak gakkan..ala lala, die ni kan best performance