Wednesday, February 18, 2009

Deeper Conversation - Yuna

mari bercerita ttg Yuna...

sy kenal Yuna sejak dgr lagunya yg bertajuk "Dan Sebenarnya"... sgt puitis, sgt best, sgt Norah Jones... hakhakhakhak...

oke.. en.stan kata sy ketinggalan sbb dia dah lama TOP cuma sy tatau sbb dia bergerak secara underground... sy org upperground, apa2 aktiviti underground sy mmg tatau... huhuuhhuuu...

sy jupe page sorg mamat nih bernama amin di multiply ade lagu "Dan Sebenarnya"... and also another song; "Deeper Conversation"... i never heard the song before, but i downloaded it anyway...

ya... lps dgr "Deeper Conversation", sy trs jd kagum dgn Yuna... sbb sebutan english nya sgt jelas dan btol... bak kata sorg uncle india yg penah kata kat aku "ur london is very good"... tak phm? takpela tak penting... hakhakhak...

oke back to "Deeper Conversation"... yup, susunan lagu yg cantek, lirik yg simple dan mudah difahami... sesiapa saja akan trs jth cinta dgn lagu ni right after listening to it for the first tym...

and i've been playing the song all day long since yesterday...





and it's still playing now...




~sbm ni aku igt Yuna is from indonesia... ko yg btau kan alang... ko yg bertggjwb slh bg info kat aku kan kan kaaannn... (>.<)


~this is for you:
if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me


~counting down the days towards 28th feb 09...

2 comments:

alangmu said...

uits.
mane ada aku cakap die dari indonesia la

aku cakap dia pakai tudung adela makcik ooiiiiiiiiiiiiii

>_<

whitelilies island said...

ooo eehh.. (-_-")