Thursday, February 5, 2009

sy sgt marah arini..

mcm bodoh mcm babi mcm sial mcm bangang mcm taikk


ye sy sgt mrh arini...
ayat di atas adelah stetus sy di gtalk utk arini...


ade mmbr tegur nape mrh sgt... tak penah aku letak stetus carutan sebegitu...

hmm... rentetan kemarahan itu adelah dr smlm aku rs... mlm td tdo pn dlm kebengangan ya amat... so bile di opis pg2 lg bos carik psl, aku pn naik hangen laa... (sian aini... slama ni kakmar je yg ngadap aku berperangai begitu, skrg aini lak...huhuhuhuhhu)

msk arini dah hari ke 17 aku tak bersama bf... sgt lama di workshop sbb bru this week bf di cat semula satu bdn... last week just smpt psg bumper n skirt je... ni sume gara2 anta workshop tym raya cina... igt ye, len kali jgn anta kenderaan anda tym org dah nk beraya... huh....

so kira this week la baru bf akan dicat... cat kaler asal except for bonet dpn n blkg kaler itam...

tp bley plak adek aku nye bf (bf adek aku adelah manusia la ye... bkn kete dia atau benda2 yg lain), dia ckp last week dia nmpk bf aku kat flat seksyen 7... dia ckp ade ramai org dlm kete tu, penuh... sume guys... dia nye ciri2 sama spt yg aku describe... bonet dpn n blkg kaler itam... aku cam plek... setau aku bf blm cat lg, mgu ni baru cat... pastu aku tanya la adek aku, bf dia tu knl ke kete aku tu... dia jwb, takkan la dia x knl kut... ok, jwpn x memberangsangkan... zenzen desu yo!!!

fine... aku pn syp je la since then... yg aku angen kan tu ble mak aku pn ikut bsg psl ape kete tu lama sgt kat workshop... ntah2 aku kena tpu ke ape... skt telinga aku ni ok... kata2 itu ditujukan utk kwn aku ye... angen gak la sbbnye cam kunun kwn aku akan stabbed my back n take away my bf... dok dgr dia bebel mmg aku rs cam nk angkut sume brg2 aku pndh umah lain... aku bajet mak aku dah termkn dek aduan adek aku tu... kalo tak, dia tak sebsg begitu...

fine... aku pn ajak mmbr aku g tgk bf n tgkp gmbr dia... terbukti bf msh blm siap lg, msh dlm rawatan lulur mandi puteri binari... aku pn tnjk la gmbr kat adek aku tu... pastu dia ckp "aaa... cani la yg k***h tu ckp... bumper dpn blkg kaler itam... dia nmpk kat seksyen 7..."





babi la ko... mmg aku syg ko, tp aku tetap nk carut gak kat ko... aritu ko ckp lain, sat2 tu gak ko ckp lain... kut ye pn ko nk backing bf ko, jgn la smpi nmpk ko cam bodo sgt... pecaya bulat2 bf ko yg blm tentu pn jd laki ko... mmg taikk laaa....

yg bf dia tu pn 1 hal... ape yg dia cuba nk buktikan di c2? kunun dia concern terhdp future family-in-law nye kah? kunun nk tnjk yg dia bertggjwb kah? kunun nk tnjk dia leh dipecayai kah? aku sndri tak pasti... tp yg aku btol2 pasti, kejadian tersebut tlh mnjadi 1 turning point utk aku cop dia sbg mental... psychomaniac... sbb ape? sbm2 ni byk cite psl dia yg aku rs amat plek... tak perlu la aku cite kat cni... wat nyemak blog aku ni je... slama ni aku syp je sbb aku tau adek aku syg dia... slagi dia tak kaco idop aku, aku akan trs wat bodo je... that's just me ok...

tp kali ni, aku dah tak leh nk trima dia... patutla bpk aku rejek dia... aku rs bpk aku sndri leh agak mamat tu mental... smthg wrong somewhere... bertambah respek aku kat encik sahak... mmg nalurinya jitu... abah, kini ku mengerti... AdA nk join club abah; hate-nurul's-k***h club... hakhakhakhak....

selama ni, tanpa pengetahuan adek aku... aku adelah sentiasa berdoa, bile adek aku dah keje nnt, dia akan jupe someone else yg lbey waras akal pkrannya... yg lbey stabil emosinya... lalu bercinta dan berkahwin dgnnya... ini adelah rahsia terbsr idop aku yg aku tak penah share seumur idop aku dgn dia... tlg la makbul... aku tau abah aku pn doa yg sama... so tlg la makbul... ameeeennnn...



p/s: korg tlg doakan skali ye... hakhakhak



*****************




akibat dr berperasaan marah sepjg ari, aku telah mendpt adiah terhebat:




(-_-")





~to hafiz, time kaceh ye sudi tmpgkan aku ke opis utk semlm n arini ye... jasamu dikenang selamanya... nnt aku wat tugu peringatan utk ko ye... hikhikhikhik....

4 comments:

Puteri Ain said...

ye aku doakan ... amin..

- lor smpi naik gunung berapai ni..hehehehe

- takpe ada... nanti ko terjumla dia lagi... ko kena sediakan ayat yang pedas untuk laserkan balik... heheheh biar dia rase....

- sabar banyak2 k....

Zeela LaLaLa said...

mutiara tu ada. aku rasa tak lama lagi adik ko dpt baca blog ko. ahahaha.

tp yg penting :skt telinga aku ni ok... kata2 itu ditujukan utk kwn aku ye... angen gak la sbbnye cam kunun kwn aku akan stabbed my back n take away my bf:

aku ke? ahahaha..

whitelilies island said...

Puteri Ain:
ye aku bersabar nih..kalo tak, dah lama dah kena mamat sengal tu..hikhikhik

Zeela LaLaLa:
ceh..kantoi sdh berniat nk merampas bf aku eh..hikhikhik..

aku takkan btau adek aku psl blog nih..dia dok tanya ape blog aku tp haram aku nk btau..hakhakhak

uetoAya said...

hahahaha..makikan aje bf nurul tu!