Tuesday, March 3, 2009

makan-makan di SriBudi





saje nak promote kedai akak nih... sory gmbr x bape nk clear sbb nk cpt td...


menu lunch:
nasi putih
ayam msk sup
kangkung tumis
kuah asam pedas+sup
air honeydew (jus yg dicampur sket dgn perisa)

total price = RM3.30



mana nak dpt beb harga cenggitu selain kedai akak tu... mmg superb!! dah la sdp, harga pn murah...

gmbr mknan x sempat amek sbb kelaparan...

ni la kdai yg aku slalu bli lunch dr zmn aku stadi smpi la skrg... pilihan mknan pun byk dan menarik...

kalo berkesempatan ke shah alam, g la mkn lunch kat kdai ni ye... dinner aku x sure la plak kdai ni bukak ke x... sbb x penah try mkn kat cni tym dinner...

adrs:
seksyen 6 (bertentangan dgn wet market seksyen 6) shah alam.


p/s: air honeydew dia adelah yg terbaikk (tiru ayat en.stan lg..hohhhohohhh)

3 comments:

StanNero said...

hahhaa,

kedai nie dekat je ngan umah ako masa dok shah alam..

Dekat ngan 7E kan ?

patut rasa mcm penah nampak hang dulu..


Umah ako yg umah lot sebiji2 2 tingkat kat depan pasar tu... sebarang jalan nun...

cahaya said...

aku rasa cam ko penah bawak aku mkn kt sini.....ye kn? tyme aku tido umh ko dlu.

~ xoxo ~

whitelilies island said...

StanNero:
eceh..iyo ooo je penah nmpk aku kt c2..hikhikhik..

mmg tmpt tu dkt ngan 7E..kat blkg dia..

sdp weh mkn kat c2..


cahaya:
aku penah bwk ko eh..x igt la plak..hehehe...