Wednesday, October 21, 2009

bluweekk...

bosan.

system sgt slow.. merangkak2 status bar nk bg penuh.. berpeluh menunggu..

kat menara TM td ade jualan buku MPH.. staff TM dpt smpi 20% less!!
menarik kan? tp amazingly, satu buku pn aku tak beli.. tak tau nape tp lgsg tak berminat ngan buku2 yg ada.. mebi dlm pale dah set nk carik novel The Time Traveler's Wife smpi buku lain byk yg tempting tp tak cukup kuat utk menarik minat aku membeli.. hmm...

nk MC ari jumaat.. nk g workshop.. xtau bape pantas brader tu leh siapkan bf.. kalo pantas, leh lepak kat Popular.. atau MPH.. atau kedua2nya skali.. aku windu bau buku bercampur dgn bau aircond.. aku windu suasana sume org dok atas lantai baca (atau selak2?) buku.. sume org hanyut dlm dunia msg2.. winduuu.....

ye MC terancang.. AAK.. bluweekk...

3 comments:

lyana kamarul bahrin said...

haaaaaa ade sale MPH??? ade lg ke??

Ohimesama said...

haaaaaaaaaa??sale buku??

besnye.....ngehngehngeh...

haha.

bluwek adalah satu ekspresi yang sungguh comey...

siap aku imejin muke ko cakap bluwek...

keskeskeskeskeskeskes.... ;p

whitelilies island said...

along: x sure la sale smpi bile..
alang: ko pe hal siap imejin.. hahahahaha...