Tuesday, September 30, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri



dear frens...

wishing u all Selamat Hari Raya Aidilfitri...di kesempatan ni i would like to apologise from everyone of u...hope u can forgive me for everything i did that ever hurt u...termakan terminum terambil tercurik tertepuk tertampar terraba...ehehehe...mntk halal la sume yg ter-ter tu ye....

hope we all can still be frens smpi bile2 pun...really enjoy spending tym with u all...n jemput la dtg umah eh...x kesah la umah kat ipoh ke kat shah alam ke...nnt calling2 la mntk adrs ke set tym ke...since aku cuti lama nih leh la kut nk wat msk2 kat umah...jdnye tlg la call dlu set date n tym...kalo x kelam-kabut la gue nnt...heheh...

will miss u all sepjg cuti nih...uhuhuhuh...for ila yg keje raya nih, jgn sdey2 ye...nnt call la aku dr opis kalo kebosanan or kesedihan ye...

lastly, semoga aidilfitri kali ni membawa seribu makna bg kita semua...






~saat ketiadaanmu, betapa penuh rindu di hati...saat ku pejam mata, hanya wajahmu yg terbayang...hanya doaku mengiringimu...agar di hari raya ini, kau bahagia di samping insan yg kau kasihi...dan agar kau selamat pergi dan pulang.....

2 comments:

kiteorang said...

wah!
bagi ucapan utk si dia nampak..hik

whitelilies island said...

Hahaha..malu i..ooppss... ;-P

hmmm...nk wat cane kann..nk trs bgtau dia, segan..tls kt blog je laaa...ehehe.....