Sunday, October 12, 2008

larian di hari jumaat...

ok...sbm kite bukak crita psl larian tu...aku nk bukak cite psl the event in the morning...

it was a farewell party for kak himmah...

menu: potluck...rendang ayam, ns impit+kuah kacang, macaroni, lemang, bihun goreng, kuih-muih, sandwich, nuggets, frankfurter etc (byk la mknan..dah x igt dah)
venue: lvl 29, annexe 2
date/time: 10.10.08 - in the morning, before afternoon


~to kak himmah...gudluck in ur new job....~



lps je event tu...aku dah mls2 keje...aku dok kat meja kak atul aritu...aku rs cam bosan nk dok kat meja sndri...kunun nk carik mood keje...but since ain pun ade wat OT aritu, dah sah2 la byk noo benda yg diborakkan...adeeeee je cite kami...eheheheehe...

antara benda yg diborakkan adelah niat kami utk mkn wendy's...dah lama dah plan tp tak happen2 gak...jdnye aritu, aku slmba ajk ain gi wendy's kat sunway pyramid...sbbnye aku pun tgh mls2 wat keje...ajk skali dila n ila_anorrin (dia dtg OT gak)...mun ngan aida x mo pegi sbb derang lbey pentingkan backlog dr mkn...ahahaha...

so dlm kol 12 tghri...kitorg pun gerak...naik kete baru ila_anorrin...maka dgn rasminya, aku adelah org cuscare pertama bwk kete dia...ehehehhee...




hohohohoo...sgt kenyang...smpi ke mlm kenyangnyee...ehehehe....seb baik kami trs blk sbb kol 2.30++ kak mar msg tanye kami di mana...ms tu kami di parking basement sdg menuju ke lif...wahahahahaaaa....mentang2 la kak miza xde aritu, main lari2 je kami...xpelaa...bkn slalu kan kan kaann...ehehehehehe.... ('_^)

5 comments:

kiteorang said...

tolonh belanja saya makan!

whitelilies island said...

haha..x dapek den nak nolong.. :-P

cahaya said...

hihihi....sronok la skali-skala lari2 ni.eh ada pesal ko tak gambar aku yg skema tu...menci tul...huhu

p/s: kiteorang ni sape ek?

~ xoxo ~

cahaya said...

lor...kiteorang ni spunx ke....hehehe. full time lover ek...kuikui...mmg patut kawin cpt ni..haha

~ xoxo ~

StanNero said...

ako cukup suka tiap kali korang makan WENDYS..

sure bawak balik BUrger atrau Fries ngan air ..

Ako gak dapat makan FREE>.

hehehe