Saturday, December 13, 2008

erti kawan sejati ~tagged by akainkin~

~i was tagged by akainkin~


kawan sejati:
  1. org yg akan berkawan dgn aku sbb diri aku
  2. org yg akan berusaha tlg ubah aku ke arah yg lbey baik, sbb aku mmg seorg yg tak baik
  3. org yg takkan merendah2kan aku semata2 utk kepuasan dirinya
  4. org yg phm aku..even aku tak bgtau pun dia dah tau emosi / mood aku time tu cane..dan dia tahu cane nak handle aku time aku tgh feeling down
  5. org yg akan luangkan ms utk aku bile aku perlukan dia..to be a shoulder for me to cry on
  6. org yg akan bersama2 aku waktu susah atau senang, suka atau duka
  7. org yg akan tlg aku waktu aku susah tanpa mengharapkan balasan
  8. org yg akan maafkan aku over the small things, bkn merajuk tak tentu hala pastu nak harap aku pujuk dia..sorry, no way!!
  9. org yg phm aku nye prinsip n can get along with it..
  10. org yg takkan kutuk aku di blkg, atau tikam dr blkg..kalo setakat nak kata aku tak cantek, gemok tak yah la nak ngumpat..sbb aku dah already tau, benda tu adelah 1 fakta..tak yah la nak ckp sbb sume org pun tau..tp ape slhnye pun kalo aku tak cantek ke gemok ke..mcm org yg ngumpat aku tu pun cantek sgt..geli je aku..huh!!
  11. org yg takkan bermuka2 ngan aku..dpn sket nye baik, blkg cam sial!!
  12. org yg takkan kongkong hidup aku..apetah utk try to take over my life!!
  13. org yg yg pandai smpn sume rahsia aku..dia takkan jaja rahsia aku kat sume org

hmm....tu je kut..

k sekian time kaseh

(^_^)

2 comments:

Puteri Ain said...

no.8 tu aku paling suka..hahahah

whitelilies island said...

ahahahha.. ('_^)