Thursday, December 25, 2008

Rahsia Kehenseman Lelaki

Ini adelah satu rahsia kehenseman salah sorg laki terkacak di custcare.. Benda wajib yg perlu ade di dalam beg dan musti dibawa ke mana-mana:


12 comments:

Puteri Ain said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

aaa...tak tahu. kalau empunya badan merajuk.....aaaa.... tak tahu

whitelilies island said...

hmm..ye..
sila jgn ragu2 terhadap fakta di atas..krn mereka2 yg hensem yg kite asek nak pndg 2-3-4 kali adelah sbb mereka menyikat rambut dgn sikat tersebut..

(buktinya aku tak leh provide..takut tuan bdn kembang tak leh nak kuncup2 dah..ahakhakhakhak)

Anonymous said...

patut la aku asek nak tengok wajah yang ensem sebab benda ni la...

ish ish... hehehehe

whitelilies island said...

hmm..kalau empunya bdn majuk, terpaksa la aku pjk eh..hmmm...

Puteri Ain said...

hahahaha..... jgn majuk nanti tak macho.....

whitelilies island said...

so far empunya bdn tatau lg..mst sbb dia tak bace blog ni lg..kalo dia bace sure dia dah ngamuk awal2..ahahahahahaa!! (gelak jht)

Puteri Ain said...

hahahha..... takut nye aku....hehehe

cahaya said...

hahahahaha.....aku tau siapa tuan empunya tue....hihi

~ xoxo ~

stannero said...

ako baru baca nie pada rini 26 DEC

Moral dia tutup zip beg ada kalau g mana2...

Bila masa korang seluk entah..ishh ishh...

Akan ku balass...

whitelilies island said...

erk.. *gulp*

Puteri Ain said...

huhuhuuhuhu.....